Novotarija Magazin

plusić plusić plusić

Film

Hugh Jackman (nije)siguran da će Wolverine 3 biti poslednja uloga kao Logan

Hugh Jackman je dosad glumio Wolverina šest puta, računajući i nadolazeći film X-Men:Days of Future Past, ali mnogi se pitaju ,kao i sam Hugh, koliko će još dugo moći oblačiti kostim Logana. Skoro smo saznali da je za 2017-u planiran treći po redu Wolverine film ali kako sam glumac kaže, nije suguran da će ulogu ponoviti: ˝Još ne znam. Razgovaramo o tome. I dalje sam zainteresovan za ulogu, i osećam da smo ispravilli pravac sa poslednjim filmom. Ali mislim da možemo ići dalje, u neku ruku. Ako uradim još jedan film, 99,9% sam siguran da će to biti zadnji˝, kaže Jackman.

Svakako ovo može biti samo taktika da bi izvukao što ˝lepšu˝ platu od FOX-a. Nije ni prvi a ni poslednji put da neki glumac pravi halabuku u medijima zarad veće isplate. Ja svakako ne mogu zamisliti nikog drugog u ulozi Logana osim njega. Takođe, moram napomenuti da 2016-e izlazi još jedan X-Men film Apocalypse.

Prema FOX-u ˝Apokalipsa˝ izlazi u Maju 2016, a ˝Wolvorin 3˝ je zakazan za Mart 2017, što znači da Hugh Jackman može i ima vremena za snimanje oba filma. Moram i napomenuti da priče iz ova dva filma nisu smeštana u isti vremenski period. Apokalipsa se ˝dogodila˝ 80-ih kao i X-men:First Class ,a ˝Wolverine 3˝ može biti u budućnosti!.

Dakle, koju priču možemo očekivati za budućeg Volverina?! Po svemu sudeći, to će biti adaptacija popularnog stripa Mark Millar-a Old Man Logan. 

Old Man Logan

Old Man Logan

Ovaj film bi trebao napokon da spoji Volverina sa nekim drugim herojima iz Marvelove Biblioteke kao što su HULK i Hawkeye.  Mada to ćemo još videti jer kako trenutno stvari stoje, FOX ima pravo na X-Men, Spider-Man i Fantastic Four likove dok Marvel Studiji na sve ostale iz njihovog univerzuma.  Da li će biti neke saradnje između ova dva Studija ili će skroz menjati radnju filma ?! Šta vi mislite o tome ?

Izvori : Nerdist